banner78
banner25

Biri Kapıkule'de yakalandı,diğeri iade edildi.
Edirne'nin Kapıkule sınır kapısından yurda giriş yapmak isteyen PKK Terör örgütü üyesi bir kişi yakalanırken bir diğer kişide Bulgarşstan polisi tarafından Türkiye'ye iade edildi.
Edirne Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Hollanda'da yasayan Belkiça vatandaşı Deniz Akdündoğdu isimli şahsın örgüt üyeliği suçundan aranması olduğu ve Türkiye'ye giriş yapmak isterken Kapıkule'de bulunan pasaport polisinin kontrolü sırasında yakalandığı belirtildi.
Öye yandan 9 yıl gibi bir süre Kuzey Irak kırsal'ında kalan ve ardından Almanya'ya giderek PKK'ya katılan Ulaş Kısa isimli şahısta DAEŞ saldırılarından kaçarak Bulgaristan'a yasa dışı yollardan giriş yapmış ve Bulgar polisinin kontrolleri sırasında ülkeye yasa dışı yollatdan giriş yaptığı gerekçesiyle tutuklanmış ve Türk makamlarıyla yapılan görüşme sontasında PKK terör örgütü üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yapılan işlem sonrasında Bulgaristan'da ki cezaevinde üç ay yattıktan sonra dün Türkiye'ye iadesiyapıldı.Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadeles Şubesi ekiplerince teslim alınan PKK üyesi Ulaş Kısa ve yasa dışı yollardan Türkiye'ye giriş yapmak isteyen Deniz Akdündoğdu isimli şahıslar yapılan ilk sorguları sonrasında çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Edirne F tipi cezaevine konuldular.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30