banner78
banner25

Bircan hız kesmiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi ve Edirne sevdalısı Erdin Bircan, köy köy, mahalle mahalle gezerek 29 Mart tarihinde yapılacak ön seçim için partililerinden destek istiyor. Gittiği her yerde partililerinin coşkulu karşılamasıyla karşılanan Erdin Bircan, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

CHP Edirne Milletvekili aday adayları arasında en iddialı isimlerden biri olan Erdin Bircan, partililerinin desteğiyle çıktığı yolda gücüne güç katıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Edirne sevdalısı Erdin Bircan, geçtiğimiz gece Edirne Merkez’de İstasyon Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada çok sayıdaki partili tarafından karşılanan Erdin Bircan, partililerle tek tek tokalaşarak konuşacağı alana geçti. Eridn Bircan, son yıllarda Edirne’nin en büyük sorunlarından biri haline gelen taşkınlara dikkat çekerek, AKP'nin çözüm yerine adeta Edirne’yi cezalandırmaya çalıştığını ve bununda hem çiftçiyi hem de demokratik hakkını kullanan vatandaşı zor duruma soktuğunu anlattı.

CHP’nin ekonomi proğramları hakkında da halkı ve üyelerini bilgilendiren Erdin Bircan, CHP’nin iktidar yolculuğunda CHP’nin tüm üyelerinin üzerine büyük bir görevin düştüğünü dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında korku imparatorluğuna son verip Cumhuriyetin tahrip olan kurumlarını yeniden ayağa kaldıracaklarını söyleyen Erdin Bircan, “2011 yılında aday adayıydım, aday olamadım. Ama seçilen 3 adayımızın yanından hiç ayrılmadım.5 yıl boyunca köy-köy, belde-belde dolaşarak her zaman partimin ve halkımızın yanında oldum. Her zaman ulaşılan biri oldum ve bundan sonrada öyle olacağım. Eğer bana milletvekilliği yetkisi verilirse, her 6 ayda bir Edirne halkına hesap vereceğim” şeklinde konuştu.

Bircan zaman zaman yaptığı esprilerle de mahalle sakinlerini ve CHP üyelerini güldürmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Partililerin samimi ilgisinden memnun olan Bircan, diğer partililerle buluşmak için İstasyon mahallesinden ayrıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30