banner137
banner25

Bircan halkla iç içe!
 CHP’nin her çalışmasında yer alan Erdin Bircan, Uzunköprü ilçesinde köy köy, mahalle mahalle gezilerine devam ediyor. Yoğun bir tempo içerisinde Uzunköprü’nün Çöpköy, Salarlı, yağmurca, Kurtbey, Harmanlı, Çavaşlu köyleri ile Atatürk mahallesinde partililerle bir araya gelen Bircan, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında gerçekleştirilecek projelerden ve Edirne için hazırladığı projelerden bahsetti.

Tam bir Edirne aşığı olan halk adamı Erdin Bircan, gittiği her yerde partililerinin yakın ilgisiyle karşılanıyor. Gittiği her yerde partililerinin desteğini alan CHP’nin iddialı ismi Erdin Bircan, CHP’nin iktidar yolculuğunda tüm CHP’lilere büyük görevlerin düştüğünü vurguladı.

Önseçimlerin, partileri için, Edirne için aydınlık bir geleceğin garantisi olduğunu vurgulayan Erdin Bircan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada şunlara yer verdi:

“Edirne’miz de yapılacak olan önseçim de partimize dinamizm gelecek ve demokrasi şöleni yaşayacağız. 2015 Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Edirne’mize 3 milletvekili kazandıracağımıza, inancım sonsuzdur. Önseçimler de kaybedenimiz olmayacak; kazanan demokrasi olacaktır, kazanan Edirne olacaktır, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.

2011 genel seçimlerinde aday olamadım ama aday arkadaşlarımı hiç yalnız bırakmadım. Çıktığımız iktidar yolunda aralıksız her gün Edirne’yi karış karış, ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezdim. Gittiğim her yerde çiftçimizi, işçimizi, memurumuzu, emeklimizi, esnafımızı, öğrencimizi ve işsiz arkadaşlarımızı dinledim. Hep sorun var, hep sorunlar var.

Edirne’mizin sorunlarını biliyorum. Edirne’nin sorunlarını çözen yüzü ben olacağım. Edirne’miz sürekli göç veriyor. Bunun en büyük nedeni işsizliktir. Bu göçü ve işsizliği; Cumhuriyet Halk Partisi iktidarın da çözeceğimize inancım tamdır. Edirne’miz yerel yönetimlerin çabalarıyla ayakta duruyor. Bu böyle devam etmez, etmeyecek.

Ben sizlerden biriyim. Sizin sorunlarınızı kendi sorunlarım kabul edip, çözmek için mücadele edeceğim çünkü ben sizim, Sizdenim!

Sorunlarımızı çözmek için Halkın Partisinden, Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayıyım. Çıktığım bu yolda hepinizden destek bekliyorum. Her zaman ulaşıldım ve hep ulaşılabilen bir milletvekili olmak istiyorum.”

Erdin Bircan, programı içerisinde partililer ve halk ile birlikte yağmurca köyünde gerçekleştirilen Atatürk Büstü açılışına katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30