banner78
banner25

Bir oda'da Gürkan bağışladı!
 Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Üniversite hastanesine oda bağışında bulundu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Annesi ve Babası için iki oda bağışlayarak ‘Burası Edirne için bulunmaz bir nimet. Üniversite Hastanesinin 3. Basamak bir sağlık kuruluşu olarak insanlarımızı başka illere, İstanbul’a, İzmir’e Ankara’ya gitmesini önleyen, sağlık sorunlarına çözüm bulunmasını sağlayan çok büyük çok güçlü bir kurumdur. Bu sebepten bu kurum hepimizin. Bu kuruma bütün Edirnelilerin sahip çıkacağına inanıyorum diyerek şunları söyledi.
“ Ben Üniversitenin eski bir mensubu olarak aynı zamanda yakınları ve kendisi Edirne Tıp Fakültesinde tedavi görmüş birisi olarak şunu çok iyi biliyorum ki sadece ulusal anlamda değil uluslararası anlamda da çok önemli hekimlerimiz var. Olağanüstü derecede başarılı hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız var. Ben hepsine buradan bir Edirneli olarak, Edirnelilerin temsilcisi belediye başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum. Burası Edirne için bulunmaz bir nimet Üniversite Hastanesinin 3. Basamak bir sağlık kuruluşu olarak insanlarımızı başka illere, İstanbul’a, İzmir’e Ankara’ya gitmesini önleyen, sağlık sorunlarına çözüm bulunmasını sağlayan çok büyük çok güçlü bir kurumdur. Bu sebepten bu kurum hepimizin. Bu kuruma bütün Edirnelilerin bu kuruma sahip çıkacağına inanıyorum. Bende bu kuruma Annem ve Babam adına iki oda açarak bağışta bulunuyorum” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30