banner78
banner25

Biletler tükeniyor!
Milli Piyango idaresi tarafından bu yılki büyük ikramiyenin 45 milyon TL olarak belirlenmesi gözlerin bilet satan bayilere çevrilmesine neden oldu.
Edirne ilinde satışa sunulduğu günden buyana büyük rağbet gören biletlerin tükenmek üzere olduğu ve memur kesiminin maaşlarını aldıktan sonra büyük bir çoğunluğunun umut için bayilere yöneleceğini söyleyen Milli Piyango ve şans oyunları sabit bayisi Serhad Ceylan “biletlerin yarıdan fazlası tükendi.Talep çok fazla.Bu yıl ikramiyenin büyük olması da insanları bilet almaya yönlendiriyor”dedi.
Özelikle Edirne’nin sınır kenti olmasından dolayı komşu ülke Bulgaristan ve Yunanistan’da da Milli Piyango bileti almaya gelen çok sayıda yabancı olduğunu belirten Ceylan “geçtiğimiz yıllarda bunu yaşadık.Bu yılda çok sayıda kişi gelip bilet alıyor.Biletler sadece ülkemizde değil komşu ülkede de rağbet görüyor”diyerek ilginin çokluğunu gösterdi.
Vatandaşları uyarmayı da ihmal etmeyen Ceylan “Bilet almak isteyen vatandaşlar mutlak surette bildikleri bayilerden bilet alsınlar.Piyasaya sahte bilet sürmek isteyenler olacaktır”dedi.
Bu yılki biletler çeyrek 10 TL, yarım 20 TL tam bilet ise 40 TL den satılıyor.
Şans oyunları sabit Bayisi Serhad Ceylan
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30