banner137
banner25

Bıçak parası mı isteniyor?

18 Kasım 2014 tarihi itibari ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde başlatılan “Oda donat,sevdiklerinin adını yaşat” kampanyasının altından kötü kokular çıkmaya başladığı iddia edildi.

Gönüllülük esası ile yürütülen bağış çalışmaları sonrasında durumu iyi olan birçok hasta veya vatandaşın hastanede oda tefrişatı için bağış yaptığı ancak bazı hastalardan ise zorla bağış yaptırılmaya çalışıldığı iddia edildi.

Ameliyat olacak bazı hastalara gerek doktorlar gerekse hastanede görevli olan kişiler tarafından iletilen bağış yapılması işinin artık bıçak parası isteme noktasına kadar geldiğini iddia eden bazı vatandaşlar, “bağış yaparsan iki günde ameliyat oluyorsun,yapmazsan iki ay sonraya bile gün vermiyorlar” diyerek durumun içinden çıkılmaz bir hale doğru gittiğini ifade ediyorlar.

Ameliyat başta olmak üzere tedavi için gerekli film veya görüntüleme işlerinin acil yapılması durumunda vatandaşlardan para talep edildiğini iddia eden bazı kişiler hastane yönetiminin iyi niyetli davranışının art niyete doğru döndüğünü bununda samimi olarak yapılacak olan bağış işlerinin aksamasına neden olduğunu ileri sürdüler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30