banner78
banner25

Beş yıldızlı açık büfe!
Edirne Ak Parti Kadın Kolları tarafından Saraçlar caddesi üzerinde düzenlenen beş yıldızlı bir otelin açık büfesini aratmadı.
Ak Parti kadın kolları olarak yaptıkları el emeği göz nuru el işlerinin yanında evlerinin mutfaklarında hazırladıkları pasta,börek ve çöreklerin yanı sıra ev mantısı,erişte ve tarhana ve diğer hamur işlerini açtıkları stantlarda sergileyen kadınlar gösterdikleri dayanışma ile de tam not aldılar.
Hazır yiyeceklerin yanında ev yapımı yiyecekleri de Saraçlar caddesinden geçen vatandaşlara belli ücret karşılığında veren kadınlar gösterilen ilgiden oldukça memnun.
“Kadınımızın eli Edirne’ye değmeli”sloganı ile yola çıkan kadınlar gün boyu yapacakları satış sonarsı elde edecekleri gelir ile kenar mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine giderek eksikleri yerinde tespit edeceklerini ve ihtiyaçların gidereceklerini belirttiler.
 
Ak Parti kadın Kolları Başkanı Melek Yürük yaptığı açıklamada il teşkilatı olarak büyük bir değişime gittiklerini belirterek “kermesimize beklediğimizin üzerinde büyük ilgi var.Kermese destek veren herkese teşekkür ederim”dedi.
Kermese katılan Ak Parti İl Başkanı Müjdat Kahve ise yapılan organizasyonun Edirne Kadınına yakışan bir organizasyon olduğunu ve Ak Parti Kadın Kollarının yaptığı bu kermes ile Edirne’ye mutlak surette kadı eli değmesinin gerektiğini belirterek “Kadın Kollarımız Sosyal sorumluluk olgusu ile bu güzel aktiviteyi tertip ettiler.Bu bayanlar bu Edirne’yi değiştireceklerini bugünkü etkinlikleri ile bir kez daha göstermiş oldular”dedi.
Yaklaşan anneler gününe ilişkin de anneler gününü kutlamayı ihmal etmeyen İl Başkanı Müjdat Kahve “bütün anneler kutsaldır.Bizim dinimiz Cennet annelerin ayağı altında diyen bir anlayışa sahiptir”dedi.
Yaklaşan anneler güne ilişkin bastırdıkları ve dağıttıkları el ilanına da değinen İl Başkanı Kahve “Ak parti ile ilgili hala birilerinin kafalarının arkasında değişik düşünceleri olanlar varsa en güzel cevap bu bastırdığımız el ilanındadır”diyerek cevap verdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30