banner78
banner25

Belediye soruyor?
Edirne Belediyesi geçtiğimiz yıllarda yapılan ve özel bir şirkete satılan arsa üzerindeki Fatih Sultan Mehmet heykelinin nereye taşınacağı konusunu halka soruyor.Arsanın özel şahıslara satılmasının ardından uzun bir süre boşta kalan ancak yapılan girişimlerle arsayı alan firmanın ilerleyen günlerde inşaat çalışmasına başlayacağı düşüncesi ile hem Belediye İtfaiye Müdürlüğü hemde Fatih'in heykelinin taşınacağı yeri halka sorma kararı aldı.
Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre  "Edirne Belediye Başkanlığı olarak, Edirne Halkı’na ‘Fatih Heykeli’ni nereye taşıyalım? diye soruyoruz. Siz halkımızdan gelen öneriler doğrultusunda, Edirne tarihinde çok önemli bir yere sahip Fatih Sultan Mehmet’in heykelini şimdiki yerinden alıp, daha uygun bir yere taşıyacağız.Siz değerli halkımızın da bildiği gibi, Fatih Sultan Mehmet’in heykelinin şu anda bulunduğu alan şahsa aittir. Edirne Belediyesi olarak, Fatih Sultan Mehmet’in heykelini oradan alarak, daha uygun, daha güzel bir alana yerleştirmeyi planlıyoruz. Kentimiz için önemli olan bu kararı da siz değerli halkımızla birlikte vermek istiyoruz"denilerek görüş ve önerilerin belediyeye ait [email protected] e-mail hesabında paylaşılması istendi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet İRİŞ 9 yıl önce

Heykel Ebatları küçük olduğu için
SARAYİÇİNDE
Uygun bir yerde
Daha fazla ilgi göreceği
Kanısındayım

banner30