banner78
banner25

Belediye arkasını temizleyemiyor mu?
Edirne Belediye binasının arka kısmında bulunan çöp konteynırının ağzına kadar dolu olması gören vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.
Ağzına kadar tıka basa olduğunu gören vatandaşlar,”belediye kendi binasının arkasını temizlemiyor da vatandaşın çöpünü nasıl temizlesin”diyerek çöp konteynırının zamanında alınmamasına tepki gösterdiler.Tüm cadde ve sokakların temizliğini yapan özel şirket ve bu şirketi denetleyen belediye yetkililerinin gereken hassasiyeti göstermediği sokaktaki çöplerden anlaşılırken en somut örneği ise belediye arkasında bulunan konteynırla objektiflerimize yansıdı.
Belediyen hizmet binasında bulunan çöpleri geceden çıkartan belediye çalışanlarının belediye binası arkasında bulunan konteynıra çöplerini attığı ancak ilgili ekiplerin gerekli hassasiyeti göstermediği için çöplerin yerlere taştığı belirtildi.
Yaşanan bu rezilliği gören vatandaşların bazıları ise fotoğraf çektiğimizi görünce “Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin geleceği saatler içinde Edirne Belediye binasının önünü pırıl pırıl oluyor ama arksını gören yok.Başkanlık binasının önü vitrin de arkası ne oluyor”dediler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30