banner78
banner25

Bayram coşkusunu yaşatıyorlar!
Edirne’nin tanınmış iş adamlarından ve Kırkpınar eski ağalarından Mehmet İriş’in sahipliğini yaptığı Canoğlu petrolde bayram coşkusu ayrı bir havada yaşatılıyor.
30 Ağustos Zafer bayramı nedeni ile Bayram coşkusunu yaşatmak ve küçük çocuklara bu duyguyu tattırmak üzere hazırlattıkları özel balonları ve Türk Bayrağını çocuklara armağan eden firma yetkilisi Şerif İriş “biz böylesi önemli bayramlarımızda çocuklarımızın bu tür bayramlara ilgisini çekmek ve onlara Zafer bayramı coşkusunu anlatabilmek adına böylesi bir çalışma yaptık.Gelen ailelere ve müşterilerimize çocuklarına götürmek üzere balon ve bayrağımızı hediye ediyoruz.Bu vatan kolay kazanılmadı çocuklarımız Milli Değerlerimizi unutmamalı”dedi.
Dağıtılan balonların bir yüzünde Atam İzindeyiz yazısı ile Atamızın resmi bulunuyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30