banner137
banner25

Baştuğ'dan iade-i ziyaret
 Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'na  iade-i ziyarette bulundu.

            Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'u Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan karşıladı.

            İl Emniyet Müdürü Baştuğ, bu ziyaretinin Edirne'ye atanmasının ardından ETSO Yönetim Kurulu Üyelerinin kendisine yaptıkları hayırlı olsun ziyaretine karşılık bir iade-i ziyaret olduğunu dile getirerek, "Edirne'nin  köklü kurumlarından biri olan ve ilin gelişimi adına başarılı çalışmalar yürüten güzide bir kurum tarafından ağırlanmaktan büyük memnuniyet duydum. Emniyet teşkilatı olarak şehrin önemli dinamiklerinin başında gelen ETSO ile iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

            ETSO Başkanı Zıpkınkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni Emniyet Müdürümüzle birlikte Edirne'mizin huzuru ve güveni için el ele verip çalışacak ve istenen ve beklenen huzuru sağlamada da ETSO olarak bizde üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız dedi.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30