banner137
banner25

Basit ama, önemli!

Edirne Kamu Hastaneleri’ne bağlı Edirne Devlet Hastanesi’nde yapılan bir çalışma vatandaşların memnuniyeti ile karşılandı.

Merkez ünite giriş katında bulunan kan alım laboratuarının karşısında bulunan tuvaletlere yapılan basit bir müdahale ile hastalar büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş oldu.Edinilen bilgiye göre kan ve idrar tahlili verecek olan hastaların ellerine verilen kap ile,istenilen idrarı verebilmeleri için kullandıkları tuvaletlerde idrar verme işi tamamlandıktan sonra kabı koyacak yer olmaması büyük sıkıntı yaratıyordu.Ellerinde idrar kabı ile üzerini toplamaya çalışan bası hastaların kabı koyacak yer olmamasından dolayı çok defa idrar kabını düşürdüğü, bu yüzden yeni idrar yapma için uzun süre bekledikleri bilinirken,bazı hastaların durumu yönetime iletmeleri üzerine kısa süre içinde soruna çözüm bulundu.

Hastalar “idrar kabı elimizde tuvalete giriyoruz,sonrasında idrarımızı yapıyor ve üzerimizi toplamak için kabı koyacak yer arıyorduk.Yere koysak olmaz,elimizde tutsak olmaz.Basit bir şey yapılması için yönetime ricada bulunduk.Sabah söylediğimiz basit uygulama akşam yapıldı.Çok memnunuz”şeklinde konuştular.

Hastane yönetimi ise konulan basit bir parça ile duvara monte edilen minik bir raf yaptıklarını,bunun üzerine sadece hastalarımızın idrar kabını koymalarını amaçladıklarını söyleyerek “hastalarımızın bize ileteceği her şey mantık çerçevesinde yerine getiriliyor.Biz hastalarımız için varız”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30