banner78
banner25

Başına tek kurşun!

Edirne’de dün gece bir eğlence kulübünde çıkan olayda bir kişi başından vurularak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre Volkan A. isimli şahıs, Fly Pub adlı iş yerinde eğleniyordu. Hamzabeyli Gümrük kapısında Gümrük İşletmeleri AŞ’de kantar görevlisi olarak çalışan Ömer Turgut ile arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.Tartışma sonrasında tuvalete giden Ömer Turgut isimli şahsın arkasından giden Volkan A. üzerinden çıkardığı silahı Ömer Turgut’un direk başına sıktı.Daha sonra olay yerinden bir araçla uzaklaşan Volkan A. kayıplara karışarak izini kaybettirdi.

Eğlence mekanında bulunan diğer şahısların durumu fark ederek polise haber vermesi ile olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Ömer Turgut’un cansız bedeni ile karşılaştı.Yapılan müdahalelerde yaşamını yitirdiği anlaşılan Turgut’un başına aldığı kurşun yarasından dolayı öldüğü belirlendi.

Polis ekipleri Volkan A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.
Bilindiği üzere yine aynı aileye mahsup Mesut A'da bir başka eğlence mekanında tartışarak üzerinde bulunan silahı öekmiş ve üç kişiyi yaralayarak kayıplara karışmış ve aranmasına halen devam edilmekte.



banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30