banner137
banner25

Basın Kulübünden Gürkan’a çağrı!

Kısa bir süre önce Edirne’de görev yapan Ulusal Medya tensilcileri tarafından oluşturulan ve yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Edirne Basın Kulübü üyeleri yaptığı haberlerin yanında, Edirne’ye yakışacak olan çalışmalarada imza atmaya başladı.

Edirne Basın Kulübü pek çok dünya kentinde bulunan 3D kent yazısının Edirne’de de yapılması için kampanya başlattı.

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’ın  kuzeybatısında Westergasfabriek’te bulunan “I am Amsterdam” yazılı logo yazı turistlerin fotoğraf çektirmeden dönemedikleri yerler arasında gösteriliyor.

Kulüp yöneticileri tarafından yapılan açıklamaya göre “Dünyadaki pek çok kentte örneği bulunan logo yazı ülkemizde de Eskişehir, Ankara, Antalya gibi kentlerimizde belediyelerce yapıldı.Osmanlı’ya bir asra yakın başkentlik yapmış, dört bir yanı tarihi ve kültürel eserlerle dolu eşsiz kentimize de bu logo yazının çok yakışacağı kanaatindeyiz”diyerek çağrılarını sosyal paylaşım sitelerinden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a yaptılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30