banner78
banner25

Basın kulübü Vali Şahin'i ağırladı!

Uzun bir süredir habercilik anlamında sahada gösterdikleri birlik ve dayanışmayı kısa süre içinde kentin idarecilerinede gösteren Edirne Basın Kulübü,gerçekleştirdiği oluşum sonrasında ilk etkinliğini kentin yararına olacak şekilde Vali Şahin ile birlikte yaptı.

Alışılmış bir çizginin dışında hareket eden ve genelde basın toplantılarına kendilerinin davet edilmesi ile giden gazeteciler bu defa bir ilke imza atarak ilin idarecileri ile bir araya gelmeye başladılar.

İlk birlikteliklerini kentin Valisi Dursun Ali Şahin ile yapan ve kentin sorunlarını konuşarak önerilerini paylaşan Edirne Basın kulübü yöneticileri, sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Lalezar restoranda düzenlenen sohbet toplantısında Vali Şahin’e oluşum hakkında bilgi veren Basın Kulübü üyeleri kentin yerel ve ulusal anlamda yapılan haberlerle adının anıldığını belirterek sorumluluk bilincinde gece, gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin sahada olduklarını aktardılar ve hiçbir dernek veya kuruluşla bağlantılarının olmadığının altını çizdiler.

Vali Şahin yapılan oluşumun son derece manidar olduğunu belirterek Edirne adının yapılan haberlerle gündemde yer tuttuğunu ve bundan son derece memnun olduğunu kaydetti.

Kulüp Başkanı Alican Zeray ve yönetim kurulu üyeleri kahvaltılı sohbet toplantısının ardından Vali Şahin ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Zeray önümüzdeki süreçte bu tür sohbet toplantılarının kentin idarecileri ile yapılacağını belirtti. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30