banner137
banner25

Başıboş atlara Vali Şahin sahip çıktı!

Edirne’de başıboş gezen atlara en sonunda Edirne Valisi Dursun Ali Şahin bulduğu bir yöntemle sahip çıktı.

Vali ve Belediye Başkanını zaman zaman karşı karşıya getiren ve kurumlar arasında görev ve yetki tartışmasına neden olan başıboş atlar Vali Dursun Ali Şahin’in başına kaldı.

Vali Şahin halkın başıboş atlarla ilgili çektiği fotoğrafları şahsi mail adresine ilettiklerini ve bu konuda gereğinin yapılmasını istedikleri belirterek “Devlet olarak biz gereğini yaparız.Başı boş gezen at varsa ve vatandaşı rahatsız ediyorsa.Ben gereğini yaparım”dedi ve aylık 5 bin TL maaşla tuttuğu çobanı görevlendirerek başı boş gezen atları denetim altına aldı.

Sahipli olmasına rağmen başıboş gezen ve yakalandıkları zaman sahipleri çıkan atların genellikle Roman vatandaşlara ait olduğunu söyleyen Vali Şahin görülen atların toplatılarak Değirmeyeni köydeki bir alanda tutulacağını ve burada görevli bir çoban vasıtası ile atların bakımını yapılarak denetim altında tutulacağını kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30