banner78
banner25

Başbakan gelebilir!

Bu yıl 654’ncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yoğun programına rağmen katılması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Ankara çıkarması yapan ve Devlet Protokolünü Kırkpınar yağlı güreşlerine davet eden Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ve Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptıkları açıklamalarda hükümet kurma çalışmalarının verdiği yoğunluktan dolayı üst düzey bir katılım beklenmediğini ifade ederlerken,Ankara’dan gelen bir haber Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri final müsabakalarına katılabileceğinin sinyalini verdi.

Suruç ilçesinde yaşanan üzücü olay sonrası gelmez denilen Başbakan Davutoğlu’nun,Özel Kaleminden Edirne Valiliğinin arandığı ve program hakkında bilgi alındığı öğrenildi.Programın alınmasının ve bazı bilgilerin istenmesinin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun geleceği sinyallerini güçlendirdiği ancak güvenlik seviyesinin üst seviyeye çıkarılmasının beklendiği ifade ediliyor. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30