banner137
banner25

Bakan bile böyle karşılanmadı!

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Edirne’de adeta bomba etkisi yaratarak hesapta olmadığı halde Ak Partide 1. sırayı kapan Şemsettin Emir TEM otoyolu Edirne gişelerinde muazzam bir kalabalık tarafından karşılandı.

Partinin önde gelen neferlerinin yer almadığı karşılama töreninde halk ve Emir sevdalısı olan çok sayıda kişi yer aldı.Kalabalık arasında en çok konuşulan ise “bakan bile böyle karşılanmadı”sözü oldu.

Gişelerdeki karşılama saat 18:00’da gerçekleşti.Karşılamanın yapılacağı alana erken saatlerde araçları ile gelen çok sayıda partili ve vatandaş Ak Parti 1. sıra adayı Şemsettin Emir’in Ankara dönüşünü merakla bekledi.Emir’in aracının belirmesi ile davul zurna ekibi büyük bir coşku ile  karşılamaya renk katarken,Şemsettin Emir sevdalıları kendisine dokunabilmek için adeta birbiri ile yarıştı.Kesilen kurbanın ardından hazırlanan kürsüye güçlükle ilerleyen Emir burada bir konuşma yaparak partililere seslendi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisinden ki vekil istediğinin vurgusunu yaparak “Sayın Başbakanımız bana senden iki vekil istiyorum.İki vekil alamazsan hiç buraya gelme dedi”dyerek karşılamaya gelenlerdende söz istedi.

Kürsüye çıktığında heyecanı sözlerine yansıyan Şemsettin Emir kendisini karşılamaya gelen çok sayıda roman vatandaşı unutmayarak Dünya Romanlar günü nedeniyle gelen dostlarının dünya romanlar gününü kutladı ve kulağının arkasına kırmızı karanfil takarak konuşmasına devam etti.

Emir yaptığı konuşmada “bugüne kadar yapılan seçimlerin en büyüğü yapılmış olacak” diyerek 7 Haziran’ı işaret etti ve “bu büyük seçimde Ak Parti ve diğerlerinin yarıştığı bir seçim olacak.2015 seçimleri İstikbalimizin savaşı olacak.Bu savaş gelecek için,yakınlarımız için,ailelerimiz için Türkiye’nin geleceğini tayin edecek bir seçim olacak”dedi.

Karşısında gördüğü kabalığa inanamayarak “Allah’ım bu kadar dostum var.Allah’ım sana şükürler olsun ki Ak Partinin yolu açık,hepimizin yolu açık”şeklinde konuşarak Başbakan’ın isteğini belirtti.

“Ey Şemsettin Edirne’ye git iki milletvekili almadan gelme dedi”diyerek büyük bir sorumluluk altında olduğunu ve bu sorumluluğu hep beraber yerine getireceklerini kaydetti.

Yapılan konuşmanın ardından Şemsettin Emir’i karşılamaya gelenler büyük bir konvoy eşliğinde parti binasına hareket ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30