banner78
banner25

Avukatları unutmadılar!
Avukatlar günü nedeniyle Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı yeni Adliye Sarayındaki avukatları önemli günlerinde yalnız bırakmayarak ziyarette bulundular.
Toplumların huzurlu ve güvenli bir ortamda hayatlarını sürdürmelerinin temel şartlarından birinin, adaletin sağlanması olduğu vurgusu ile yola çıkan Ak Partili kadınlar Edirne Adliyesinde bulunan baro odasına giderek burada Edirne Baro Başkanı Ahmet ULUDAĞ'ı ziyaret ettiler.Yeni Adliye binasında gerçekleşen ziyarete Ak Parti Kadın Kollarından Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Pınar ERSAÇMIŞ, Teşkilatlanma Başkanı Nahide DEMİR, Tanıtım ve Medya Başkanı Nuray YÜKSEL, Araştırma Geliştirme ve Eğitim İşleri Başkanı Selma ULUOCAK, Mali ve İdari İşler Başkanı Güler DEVREN ile Ak Pati Kadın Kolları İl Yönetiminden Ayşe DİNÇ ve Belgin İBA katıldılar.
Eski Baro Başkanlarından İbrahim KARAKOÇ’u görerek bir süre sohbet eden bayanlar avukatlık mesleğinin zorluklarını bildiklerini ve dar olan eski bina sonarsında yeni binanın modern ve çağdaş yüzü ile çalışan avukatlara daha iyi bir çalışma ortamının sunulmasının sağlandığını belirttiler.Avukatların güçlerini hukukun üstünlüğünden ve doğru temsile olan inançlardan aldıklarını belirten Ak Partili kadınlar adaletin terazisinin hassas dengesinin sarsmaması gerektiğini hatırlatarak “Onlara güvenimiz her zaman tam olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, yasalar önünde en iyi şekilde temsil edilmemizi sağlayan avukatlarımızın günü kutlu olsun” diyerek avukatlara gelecek meslek hayatlarında başarılar dilediler.
Baroya yapılan ziyaretten duyulan memnuniyet ise “bizi bir tek siz hatırladınız”cümlesi ile net bir şekilde anlaşıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30