banner78
banner25

Artık sertifikalı!
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu’ndan “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi” alan Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’nde “Sertifikalı Eğitim Programı” nın açılışı yapıldı.

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Konferans Salonunda yapılan açılışa, Edirne Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Gürhan Çelik, Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Selahattin Kat, hastane yöneticileri ve kursiyerler katıldı.

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Gürhan Çelik açılış konuşmasında Edirne Kamu Hastaneler Birliği’nde, kaliteli sağlık hizmetleri ile birlikte yürütülen sağlık personelinin yetkilendirilmesine yönelik yürütülen eğitim faaliyetlerine dikkat çekti. Çelik “ Bu eğitim programı sayesinde eğitime katılan hemşireler, yoğun bakım hizmetlerinde bilgi ve becerileri arttırarak daha faydalı hizmet sunacaklardır. Yoğun Bakım Hemşireliği sertifikalandırması eğitimleri dönemler halinde devam edecektir. Başladığımız eğitim programında tüm kursiyerlere başarılar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

3 Ekim – 11 Kasım arasında çeşitli hastanelerden başvuran 13 hemşireye Yoğun Bakım Hemşireliği eğitiminde; 3 hafta teorik, 3 hafta da pratik olmak üzere 6 hafta eğitim verilecek. Pratik eğitimler standartlar doğrultusunda Anestezi Yoğun Bakım, Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım, Nöroloji Yoğun Bakım ve Dâhiliye Yoğun Bakım Ünitelerinde verilir. Kursiyerlere sözlü anlatım, video ile öğretim, küçük grup çalışmaları-uygulamaları göstererek yaptırma, soru-cevap ile aktif çalışma, simülasyon, klinik uygulama gibi yöntemlerle eğitim verilir.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30