banner137
banner25

Armağan'dan ziyaret
 Edirne Ticaret Borasısı Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Meclis Başkan Yardımcısı Erhan Akgün, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Efgan Döşlüoğlu, Meclis Üyesi Recep İriş Edirne'deki görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Tanışmanın ardından Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Edirne Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “İlimize en üst düzeyde hizmet vereceğinizi biliyor ve yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Edirne Ticaret Borsası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Edirne Emniyetine imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye ve sorunların çözüm süreçlerine sivil toplum örgütü duyarlılığı içinde katkı sağlamaya hazırız.” dedi.

Edirne İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Edirne huzurlu ve güvenli bir şehir bizde daha ileri götürmek için elimizden geleni yapacağız. Göreve başlamamdan ötürü yeni bir heyecan yaşıyorum. Edirne’yi çok beğendim tarihi dokusu çok güzel bir şehir, Amacımız geçmişte yapılan insan odaklı çalışmaları bir adım ileriye taşıyarak Edirne’ye değer katmak.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30