banner78
banner25

Arif Erdem İskeçe!'de!

Galatasaraylı ve eski Milli futbolcu Arif Erdem’in Yunanistan’ın İskeçe şehrinde olduğu iddia edildi.Hakkında çıkan FETÖ/PDY iddiaları sonrasında arama ve yakalama kararı çıkartılan ancak çıkartılan yakalama kararı öncesinde yasal yollarla eşi ve çocuklarıyla birlikte Yunanistan’a açılan kara sınır kapısı İpsala sınır kapısını kullanarak 23 Temmuz günü saat 20.29'da çıkış yapan Arif Erdem’in İskeçe’de bir villada kaldığı iddia edildi.

İskeçe’de kendisini görenler olduğu ve eşi Gülsüm Erdem’in ailesine yakın kişilerle birlikte kaldığını söyleyen İskeçeliler yurt dışına çıkış yaptğı 34 AGE 30 plaka sayılı aracının da İskeçe’de görüldüğünü ifade ettiler.

Kendisini görenlerle hatıra fotoğrafı çektirdiği ve aracında fotoğraf karesinde arka fonda yer aldığı Facebook sosyal paylaşım sitesinde de açıkça görülen Arif Erdem’in Adanalı bir iş adamıyla Thassos adasında yatırım yapmayı düşündüğü ve sürekli turistik adaya gidip geldiği iddia edildi.

İddiaya göre futbolcu Arif Erdem’in kaldığı evin İskeçe’de Süne mahalle adı verilen bir mahallede yeni yapılan bir villa olduğu ve villanın kapıları başta olmak üzere giriş ve çıkışlarının güvenlikli olduğu ve evin güvenlik kameraları ile korunduğu belirtildi. 44 yaşındaki Arif Erdem'in 32 yaşındaki eşi Gkioulsoum (Gülsüm), çocukları 5 yaşındaki Azra ve 10 yaşındaki Mehmet Akif Erdem ile birlikte oldukları ifade edilirken ABD’ye gitmek için Selanik Amerikan konsolosluğu üzerinden vize başvurusu yapmaya çalıştığı ve Amerika’ya gitmek için planlar yaptığı yer alan diğer iddialar arasında bulunuyor.

İpsala sınır kapısından çıkış yaptıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkartılan Arif Erdem için Edirne Emniyet Müdürlüğü’nün gelen bilgiler dahilinde ilgili mercilere resmi yazıları yazarak bilgilendirdiği biliniyor.

Bilindiği gibi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün futbol dünyasındaki yapılanmasına ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında Galatasaraylı eski futbol Arif Erdem hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30