banner137
banner25

Aracın tabanına gizlemişler!

Yasa dışı yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen yabancı uyruklu şahısların denediği yöntemler akıllara durgunluk veriyor.

Önceki gün Yunanistan’a açılan kara sınır kapısı Pazarkule’de bir araçta şüphe üzerine arama yapmak isteyen Pazarkule Gümrük Müdürlüğü personelini ilginç bir görüntü ile karşılaştı.

Yabancı plakalı bir araçta inceleme yapan ekipler aracın zemin paspaslarının farklı olduğunu fark ederek aracın tabanında el yordamı ile arama yaptı.Aracın tabanında özel olarak hazırlanmış bir boşluk olduğunu fark eden ekipler yaptıkları detaylı incelemede bahse konu boşluğun içinde bir erkek şahsın olduğunu belirledi.

Yabancı plakalı aracın sürücüsü I.A.D. isimli şahsın aracın zemin kısmına Suriye uyruklu 1 Kaçak göçmeni sakladığını belirleyen görevliler sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan bir kişi ile aracın gizli bölümünde saklanan Suriye uyruklu kişiyi gözaltına aldılar.

Gözaltına alınan üç kişi haklarında hazırlanan evraklarla Adli makamlara sevk edildiler.Daha öncede gümrük kapılarında bu tür yakalamalar yaşanmıştı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30