banner137
banner25

Amatör spor haftası sona erdi!
 Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü öncülüğünde  Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından halkın düzenli ve fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amacıyla  bu yıl  ikincisi düzenlenen  Amatör Spor Haftası Etkinlikleri,  Mimar Sinan Spor Salonu'nda  gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi.

Hafta boyunca Satranç, Bisiklet Etkinliği, Masa Tenisi, Futbol, Boks, Su altı Sporları, Kros, Özel Sporcular Yüzme, Güreş, Tenis, Oryantring, Taekwondo, Badminton, Cimnastik, Okçuluk,  Basketbol, Judo branşlarında müsabakalar düzenlendi.

Program İl Müdürlüğü sporcularının gösterilerinin ardından   İlimizi  ulusal ve uluslar arası alanda başarı ile temsil eden sporculara  plaket töreni ile son buldu.
    

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30