banner78
banner25

Alperenlerden başkan Sedefçi'ye kınama!
Gönderilen yazılı açıklamaya göre Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret ettiklerini belirten Alperenm Ocakları Başkanı Alparslan Cankaloğlu "Mayıs 2009'da ziyaret ettiğimizde rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin bir caddeye veya parka verilmesini Edirne Belediye başkanı Hamdi Sedefçi'den talep ettik.Sayın başkan da tıpkı rahmetli Bülent Ecevit'e yapıldığı üzere Muhsin Yazıcıoğlu'nun da isminin yaşatılması adına diğer illerde olduğu gibi bir caddeye veya parka verileceğine dair söz verdi.Fakat geçen süre içerisinde 7 dilekçeden sonra şimdi bize reddilediği kararı beyan edilmiştir. O anki ruh durumumuzdan istifade ederek bize söz veren fakat 3 sene ve 7 dilekçeden sonra bize neticeyi bildiren Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi kınıyoruz.Ahde vafasızlık bu olsa gerek diyoruz.
Her fırsatta, her platformda, partiler üstü olduğunu, hiçbir zaman partizanca davranmadığını, herkesin, her kesimin belediye başkanı olduğunu söyleyen sayın başkanın böylece gerçek yüzünü ve niyetini de görmüş olduk.

Bununla birlikte herkes takdir ederki rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu herkes tarafından sevildi, sayıldı, onay gördü, olur gördü. Cenazesinde de buna hep birlikte şahit olduk.
Türkiye genelinde birçok Akp'li Mhpli Sp'li hatta Chp'li belediye rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun ismini bir cadde veya parka verirken Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin almış olduğu bu kararı tüm Edirne halkının ve kamoyunun takdirine bırakıyoruz"dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30