banner137
banner25

Allah'ın hikmeti!

Edirne’de organik tavuk yumurtası üretimi yapan bir çiftlikteki tavuğun yumurtasının üzerinde Arapça Allah yazıyor olması ilgi görüyor.

Edinilen bilgiye göre bir hafta önce alış veriş yaptığı marketten yerli üretim yumurtalardan 20 adetlik kolilerden alan Suat Önengüt isimli vatandaş, evine geldiğinde yumurtaları dolaba dizerken bir yumurtanın üzerindeki kabartmalar ilgisini çekti.İlk olarak yumurtanın kabuğundaki şekil bozukluklarına yoğunlaşan Önengüt, dikkatli baktığında üzerinde Arapça Allah yazan bir kabartmanın olduğunu fark etti.Emin olmak için Selimiye cami eski imamlarından Nadi Ersoy’u arayarak kendisine durumu anlatan Önengüt,yazıyı teyit ettikten sonra yumurtayı özel bir cam kabın içinde saklama kararı aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Suat Önengüt “marketten aldığım yumurtaları dolaba dizerken üzerinde bir kabartma olduğunu fark ettim.Bu çok güzel ve harika bir şey.Beş sene önce bir arkadaşımda daha böyle bir yumurta denk geldi.Onun adı Sedat’tı beş sene sonra bende bulundu.Benim adımda Suat.Buda bir tesadüf.Allah’ın hikmeti bu”dedi.

Emekli imam Nadi Ersoy ise kendisine yumurtanın gösterildiğini ve bir benzerlik olduğunu ifade ederek “bir çok bitkilerde böyle benzeri şeyler oluyor.Bu cenabı Hakkın kudreti olsa gerek”dedi.

Önengüt yumurtayı özel bir camekanın içine koydurtup orada muhafaza edeceğini ve bunun kendisi için önemli olduğunu belirtti. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30