banner137
banner25

Albay Cebeci Kastamonu'ya tayin oldu!
Edirne İl Jandarma Komutanlığı’nda 5 yıldır görev yapan albay Ergün Cebeci, Kastamonu 5’nci Er Eğitim Alay Komutanlığı’na tayin oldu. Yerine ise albay rütbesi alan Tuncer Çoban, komutan yardımcısı olarak atandı.
Edirne’ye 5 yıl önce gelen ve kısa sürede jandarma ile halk arasındaki ilişkileri son derece sıcak bir noktaya taşımasıyla tanınan Albay Ergün Cebeci, Kastamonu’na tayin oldu. Edirne’nin sevilen askeri simalarından biri olan Albay Cebeci bundan sonra Kastamonu 5’nci Er Eğitim Alay Komutanlığı’na görev yapacak.
Albay Cebeci’den boşalan Edirne İl Jandarma Komutan yardımcılığı görevine ise Albay rütbesi alan Tuncer Çoban atandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele de etkin rol alarak başarılı sayısız operasyonu yöneten Albay Çoban bundan sonra Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan’ın yardımcılığını yapacak.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30