banner137
banner25

Ak Partide vefasızlık!

14 Ağustos 2011 yılında kurulan ve ülke genelinde kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak ilk seçimlerde sandıktan halkın oyları ile çıkan Ak parti Edirne teşkilatında yaşanan vefasızlık duvarlara da yansıyor.

Edirne teşkilatının kurulduğu gün büyük mücadeleler vererek partiyi belli noktalara taşımaya gayret gösteren kişilerin bugün il binasında resimlerinin yer almaması “vefasızlık” olarak değerlendiriliyor.

İl ve Merkez ilçe kurucu ve yöneticilerini anan veya anımsatan hiçbir fotoğraf veya ismin yer almadığı il binasında merdivenler yine yeni yönetimin resimleri ile bezenmiş durumda. Geçtiğimiz yönetimde de aynı vefasızlığın yapıldığını ve kurucu isimlerden bugüne kadar ola kişilerin hiç birisinin fotoğrafının yer almadığı parti il binasında,partililer resimlerin yer alamsı gerektiği kanaatinde.

İsmini vermek istemeyen eski bir yönetici “biz bu partinin zor zamanlarında hep veren olduk”derken kendilerine yapılan bu vefasızlığı içine sindiremediğini, geçmiş dönemde kim varsa il başkanı sıfatı ile bu partide görev almış olan isimlerin mutlak surette partinin bir köşesinde veya merdivenlerin çıkışında yer alması gerektiğin ifade etti.

Konulan resimlere bakıldığında dönemin il başkanının fotoğraflarının olduğunu ifade eden eski yönetici (ismini vermek istemeyen) “İl Başkanı Müjdat Kahve dönemimde yeni binaya taşınıldı.Yeni binanın merdivenlerine resim koyma modası o zaman başladı.Ancak hep büyüklerimizle olan resimlerin kendi resimleri ile yan yana olan pozları var.2001 yılından buyana görev alan kişilerin konulması daha manidar olacaktır”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30