banner78
banner25

AK Parti anketinde CHP birinci parti!

7 Haziran 2015 günü yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde milletvekili adayları sahaya inerek çalışmalarına hız verirken,yaptırılan kamuoyu araştırmaları bazı adayların yüzünü güldürürken bazılarını da kara kara düşündürüyor.

Edirne’de daha önceki seçimlerde başarı grafiği bir hayli yukarıda olan ve aldığı oylarla milletvekili çıkartan Ak Parti,seçimlere 1 ay gibi bir süre kala oy oranının neden düştüğünün hesaplarını yapmaya başladı.

Ak Partinin kurmayları tarafından yaptırılan özel ve gizli anketin sonuçlarına göre CHP yüzde 40,Ak parti yüzde 23,MHP ise yüzde 21 seviyelerinde gözüküyor.

Anket sonuçlarının beklendiği gibi çıkmaması üzerine kurmayları ile toplantı yapan ve neden niçin ilişkisi kurmaya çalışan Ak Partililerin kalan süre zarfında oy artırımı için yoğun bir çaba içinde olması bekleniyor.

2011 yılında yapılan ve Dr Mehmet Müezzinoğlu’nun aday olduğu seçim sonuçlarında ise Ak Parti yüzde 30.38 oy alırken CHP yüzde 51.69 oy oranı ile ip göğüsleyen parti olmuş MHP ise yüzde 13.30 ile üçüncü sırada yer almıştı.

 

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30