banner78
banner25

Ak Kadınlar Edirne için çalışıyor!
AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri sorunların yerel medya ile paylaşımı konusunda başlattıkları basın turunda büromuzu ziyaret ettiler.
Edirne’yi kadın gözü ile sentezlediklerini belirten ve bu anlayış ile “Edirne’ye kadınımızın eli değmeli”sloganı ile yola çıkan Ak kadınlar sürdürdükleri ziyaretin bugünkü durağında ofisimizi ziyaret ederek kentte yaşanan sorunlar başta olmak üzere çözümleri konusunda bilgi paylaşımında bulundular.
Yapılan ziyaretin amacından bahseden AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük kentin dört bir yanının gezdiklerini ve u sayede halkın nabzını tutarak sorunları direk ağızdan aldıklarını ve bunların çözümü konusunda milletvekili ve il başkanına konuyu ileterek doğrudan müdahale ettiklerini kaydetti.Yürük “Edirne’de yapılacak çok iş var ve çok fazla hizmet bekliyor:onun için Ak kadınlar olarak gücümüzü göstermek adına ziyaretine gelmiş bulunuyoruz”dedi.
Yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken ve önemli gün ve etkinliklerde rol almaya çalışan Ak Kadınlar kadının elinin mutlak surette Edirne’ye değmesini istiyorlar.
Kadınların evlerinde oturacağına ayırabilecekleri zaman diliminde siyaset ile uğraşmalarının ve yaşadıkları ile katkı sağlamalarının daha iyi olacağını düşünen Yürük “bizler soğuk sıcak demeden partimizin politikalarını insanlara anlatmaya çalışıyoruz.Bu yüzden Edirne’nin Ak Partili belediye ile kavuşmanın zamanı olduğuna inanarak ben ve ekip arkadaşlarımla birlikte çalışıyoruz”dediler.
Önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Yürük “Önümüzdeki süreçte çalışmalarımız her zaman olduğu gibi mahalle mahalle sokak sokak devam edecek. Partimiz bugüne kadar Ramazan Çadırı iftarlarını yapmaktaydı. Ancak bu yıl sokak iftarları olarak yaklaşık 24 mahallemizde halkımızla buluşacağız. Mahalle teşkilatlarımız bu yönde çalışmalarına şimdiden hız verdi. Edirne'de unutulmayacak bir Ramazan ayı gerçekleşecek. Bu konuda iddialıyız. İftar saati aynı anda bin kişi iftarını birlikte açma imkanı bulacak. Ayrıca Ramazan yardım paketlerimiz genel merkez kadın kolları Başkanı Gürdal Akşit Hanımefendinin yönetiminde tüm il, ilçe ve kadın kollarımıza gönderilmek üzere hazırlanmaya başladı ve ayrıca mahalle teşkilatları aracılığı ile ihtiyaç sahipleri belirlenerek teslimatlar Ramazan ayı içinde çat kapı organizasyonlarıyla ulaştırılacaktır”dedi.
Yapılan ziyarette Teşkilat Başkanı Nahide Demir, AR-GE Başkanı Selam Uluocak, Basın Danışmanı Nuray Yüksel, Halkal İlişkiler Başkanı Münire Konuk, İl Genel Sekreteri Yasemin Bilginar, Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Hınçal, Alt Komisyon Üyesi Nur Fidan’da hazır bulundular.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30