banner137
banner25

Ahşap ev kül oldu!

Edirne’nin Kaleiçi semti Dilaverbey mahallesinde bulunan iki katlı ahşap bir evde çıkan yangın güçlükle kontrol altına alınabildi.

Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan iki katlı ahşap ev henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yanmaya başladı.Evin yandığını gören mahalle sakinleri durumu İtfaiyeye bildirerek yardım istediler.İtfaiyenin gelmesi gecikince kendi imkanları ile bahçe hortumları ile yangına müdahale eden ve oturdukları evleri soğutmaya çalışan vatandaşlar itfaiyenin gelip müdahale etmeye başlaması ile derin nefes aldılar.

Kısa süre içinde bütün binayı saran ve çevreye yayılma riski bulunan yangına Edirne Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri 4 araçla müdahale ettiler.Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında kontrol altına alınan yangında şans eseri can kaybı yaşanmazken,yaralı olmaması ve evde oturan bulunmaması yangının tek teselli edici yanı olarak görüldü.

Ahşap binada kiracı olarak oturan iki ayrı ailenin fertlerinden Özkan Birdal dört kişi ile evin ikinci katında yaşadıklarını belirterek evde kimsenin bulunmadığını ve yangının çıkış nedeni hakkında bilgileri olmadığını kaydetti.

Giriş katta ikamet eden Yılmaz Adıgüzel ise dün evde temizlik işleri yaptıklarını evde şu an için kimsenin bulunmadığını belirterek ailesinin memleketleri Gaziantep’te olduğunu ifade etti.

Yangının kontrol altına alınması ile olay yerinde itfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış nedeni hakkında araştırma başlattı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30