banner137
banner25

Ağrı yok iyileşme süresi kısaldı
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri doğuştan atrial septal defekt  (ASD) hastalığı bulunan 42 yaşındaki hastayı, sağ meme altından göğüs boşluğuna girerek ameliyat etti.Prof. Dr. Turan EGE başkanlığındaki ekip tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde ameliyat edilen hasta, 29 Nisan 2014 tarihinde taburcu edildi.
Normalde göğüs kemiği kesilerek önden yapılması gereken ameliyatta işlemlerin ameliyat sonrası ağrılıve uzun süreli bir iyileşme gerektirirken yapılan bu operasyonla meme altından göğüs boşluğuna girilerek hastanın iyileşme süresi ile yoğun bakım ve klinikte yatma süresinin kısaldığı belirtilerek önemli bir başarıyıa ev imza atıldığı belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30