banner78
banner25

Adliye yanıyor!
Trakya’nın en büyük Adliye Binası olma özelliğini elinde bulunduran 21 Milyon TL İhale bedelli Edirne Adliye Sarayı’nda bina iç sıcaklığı 32 dereceyi gösteriyor.
Büyüklüğü ve ihtişamıyla dikkat çeken binada 630 Oda, 19 mahkeme salonu, 200 kişi kapasiteli konferans salonu, halk kafeteryası, personel yemekhanesi ve Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu’na ait satış reyonu bulunuyor ama böylesi önemli bir binada maalesef soğutma sistemi bulunmuyor.
Adli tatil olması nedeni ile sıcak havalarda sıkıntısını hissettirmeyen ancak büro personellerinin masa başında iş yaparken ter içinde kalmaları ve vantilatör kullanmaları böylesi bir binada ilginç görüntülere sahne oluyor.
Binanın projelendirilmesi sırasında her türlü donanımı uygulayan mühendisler merkezi ısıtma sistemini koydukları binaya merkezi soğutma sistemi koymamaları eleştiri konusu oluyor.
Milyonlarca liralık bir yatırımda böylesi önemli bir unsurun unutulmasını eleştiren vatandaşlar ise durumdan rahatsız.Sıcak havada bir çok vatandaşın terlediğini ve adliye binasında da terlemeye devam ettiğini belirten vatandaşlar yetkililerin duruma çözüm bulmasını istediler.
Öte yandan yeni yapılan adliye binasında soğutma sistemi için önümüzdeki günlerde bir ihale açılmasının beklendiği ve ikinci bir çalışma ile soğutma sistemi döşeme işini yapılacağı belirtiliyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30