banner78
banner25

Adı şenlik!
Trakya Üniversitesi Bahar Şenlikleri ikinci gününde renkli görüntülere sahne oldu.
7-12 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan şenlilerin ikinci gününde Ayşekadın yerleşkesinde ip çekme, çuval yarışı ve yoğurt yeme yarışı ilginç görüntülere sahne oldu.
Üniversitenin 19'uncu Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında tertip ettiği etkinliklerde yarışmacı sıkıntısı yaşandı.Şenlik havasından uzak geçen etkinliklerde düzenlenen yarışlara yarışmacı bulmakta zorlanan tertip komitesi yoldan çevirdiği öğrencileri yada komite içinden görevlileri sokarak yarışmalardaki sayıyı tutturdu.
İp çekme ve çuval yarışı sonrasında yumurta taşıma yarışması ile terleyen genler son olarak yoğurt yeme yarışması ile serinlediler.Yemek tabağı içine konulan 3 adet kap içindeki yoğurdu el yardımı olmaksızın yemeye çalışan öğrencilerden ikisi yarışmayı yarı yolda bırakırken finali kazanan yarışmacı tabağın tamamını adeta silip süpürdü.
Organizasyondan uzak olduğu gözlemlenen yarışmalarda ağız ve yüzleri yoğurt içinde kalan öğrencilere el ve yüzlerini silmek için kağıt havlu veya su dahi verilmemesi eleştiri konusu oldu. Yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilere günün anlam ve önemine binaen madalya verildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30