banner78
banner25

Adaylığını yineledi!
Tiyatro sanatçısı Alpaslan Özmol, Kırkpınar ağası olmak istediğini yineledi.
Geçtiğimiz aylarda İpsala ilçemizde yaptığı bir açıklama ile Kırkpınar ağası olmak istediğini söyleyen ve bu söylemini bugün geldiği Edirne’de yine yenileyen ''Çocuklar Duymasın'' dizisinde ''Çaycı Hüseyin'' karakterini canlandıran tiyatro sanatçısı Alparslan Özmol, “ağalık para ile alınıyor.Benimde arkamda güçlü bir firma var.İhaleye girip ağalığa talip olduğumu göstereceğim”dedi.
Madeni yağ sektöründe öncü bir firma ile tanıtım anlaşması yaptığını ve bu sayede oto bakım ve tamir atölyeleri ile yedek parça satıcılarını dolaşarak yağ markasının tanıtımını yaptığını söyleyen Alparslan Özmol “ağalığın ihalesinin yapılacağı an orada olmak isterim.O atmosferi o heyecanı yaşamak isterim.Onu da o ana kadar saklıyorum.Herkes beni izlemeye devam etsin.Ağa oluyormuşum yada olmuyormuşum orada beni görecekler”dedi.
Bilindiği gibi Özmol'un açıklamasına ağalar cephesinden tepki gelmiş buna en büyük tepkiyide 651 Kırkpınar ağası Seyfettin Selim göstererek ağalık reklam amaçlı kullanılacak bir yer değildir diyerek karşı çıkmıştı.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30