banner78
banner25

Adam gibi adam vedasını yaptı
11 aydır Edirne Emniyet Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten ve son çıkan kararname ile Mersin iline İl Emniyet Müdürü olarak atanan Dr.Rahmi Baştuğ bugün itibari ile ilimize veda etti.
Edirne Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen veda töreninde duygusal anlar yaşandı.Görev süresi boyunca Edirne ilinin huzurlu bir olması için uğraş veren Emniyet Müdürü Dr.Rahmi Baştuğ babcan tavırları ile daima personelinin yanında olan ve basınla diyaloğunuda her zaman üst düzeyde tutan bir kişilik olarak biliniyor.
Düzenlenen törende birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına veda esnasında duygulu anlar yaşayan Baştuğ kendisi için Edirne'nin ayrı bir yeri ve önemi olduğu vurgusunu yaptı.İlimizde görev yaptığı süre içerisinde iki meslaktaşını toprağa vermenin acısını yaşanan olaylarla yaşayan Emniyet Müdürü Dr.Baştuğ yaşadığı ağır üzüntüye rağmen görevini başarıyla sürdürdü ve çok sayıda olayın üzerine ekibi ile bilikte kararlılıkla gitti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yyyy 9 yıl önce

Bu müdürumuz gibi adamlar anısı ile, bazı şerefsiz ler de anası ile anılır. ..

banner30