banner78
banner25

93 dosya ile rekora koşuyor!
Hakkında açılan dava ve yapılan şikayetler ile ilgili olarak Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi adeta rekora koşuyor.Adli Yargı’nın UYAP sistemi üzerinde kayıtlı bulunan 93 adet dosyası olan başkan Sedefçi’nin bu dosyalar ile ilgili davalarının sürdüğü ve bazıları hakkında kesinleşmiş cezaları bulunduğu, bazılarından ise beraat yada hükmün açıklanmasının geri bırakılması yönünde ceza aldığı belirtiliyor.
Türkiye’de bulunan bir çok belediye ve başkanının bu rakamlarda davası bulunmadığını belirten yetkililer başkan Sedefçi’nin görevde olduğu süre içinde almış olduğu yada hakkında açılmış yada şikayetçi olunmuş dava sayısının rekor düzeyde olduğu ve bir rekora imza atmak üzere olduğu ifade ediliyor.
Hakkında kesinleşmiş ve Yargıtay’da onay bekleyen davaları bulunan Sedefçi’nin önümüzdeki günlerde Yargıtay safhasının tamamlanacağı ve dosyalarının ilgili kişilere ele alınarak karara bağlanması bekleniyor.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi daha önce 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından belediye ait arsanın spor tesisi olarak yapılması için açılan ihaleye fesat karıştırmak suçundan 4 yıl 2 ay, Edirne 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ise, şehiriçi içme suyu şebekesi ihalesine danışman alımı ihalesine fesat karıştırmak suçundan 4 yıl 2 ay, şehiriçi içme suyu şebekesi ihalesine fesat karıştırmak suçundan 4 yıl 2 ay olmak üzere toplam 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
Bilindiği gibi geçtiğimiz ay içinde de Belediye Sarayı davası ile ilgili olarak başkan Sedefçi beraat etmiş ve dosya temyize gönderilmişti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30