banner78
banner25

55 bin öğrenci karne aldı!
 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemi sona ererken, Edirne merkez ve ilçelerinde 55 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı. Edirne Valisi Günay Özdemir de İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ile birlikte İnönü ve Gazi İlkokulundaki karne dağıtım törenine katıldı.
             Edirne İnönü İlkokulunda, Edirne Valisi Günay Özdemir’in katılımıyla karne dağıtım töreni düzenlendi. Edirne Valisi Günay Özdemir, sınıflardaki öğrencilerle tek tek ilgilenerek karnelerini takdim etti. Vali Özdemir, minik öğrencilere ara tatili döneminde neler yapmaları gerektiği konusunda da önerilerde bulunarak, öğrencilerden kitap okuma sözü aldı.
2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini sağlıklı bir şekilde bitirdiklerini anlatan Vali Özdemir, "55 bin öğrenci 4 bin 200 öğretmenimiz ara tatile giriyor. Eğitim ve öğretim yılı olarak başarılı bir yıl geçirdik. Edirne’nin eğitim ve öğretiminde akademik anlamda Türkiye’nin başarılı illerinden birisi. Velilerimize ayrıca teşekkür ederim; hem öğrencilerimize hem de eğitim sistemimize sahip çıktılar. Hedefimiz olan 2023’e kadar bütün altyapı ve teknik yatırımları yapağız" ifadelerini kullandı.
İnönü İlkokulu’nda öğretmenlerin kadın olmasına dikkat çeken Vali Özdemir, "İnönü okulunun özelliği bütün öğretmenlerimizin bayan olması ve okulumuzun girişinden itibaren bayan eli değdiği,  düzeniyle tertibiyle her şeyi ile görülüyor. Özel ve örnek bir ilkokulumuz. Biz bu okulumuzu çok seviyoruz" dedi.
Vali Özdemir daha sonra Gazi İlkokuluna geçti ve buradaki karne dağıtım törenine katılarak ana sınıfı ile birinci sınıflardaki öğrencilere karnelerini kendisi dağıttı. Vali Özdemir bazı öğrencilerin isteklerini yerine getirerek sınıflara top hediye etti. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30