banner78
banner25

51 yılı geride bıraktı!
Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’a gazetecilerden sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
Göreve geldiği günden buyana başarılı çalışmalara imza atan ve polis ile gazeteci ilişkilerine önem verdiği bilinen Cemil Ceylan 51 nci yaş günü gazeteciler ve şube müdürleri ile bir arada kutladı.
Anadolu Ajansı büro şefi Salih Baran,Anadolu ajansı muhabiri Hakan Şahin,Cihan Haber Ajansı muhabiri Kadri Kılıç ve NTV –Tek Rumeli Tv sorumlusu Gökhan Tuzladan ile birlikte yapılan ziyarette muhabirler önemli bir konu için önceden randevu talebinde bulundular.Randevunun kabulünden önce hazırlıklarına başlayan ve pasta üzerine mumları dizerek özel kalemde beklemeye başlayan gazeteciler, Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’ın “gelsinler” talimatı sonrasında odaya kamera ve fotoğraf makineleri ile birlikte giren gazeteciler hoş bir sürprizi gerçekleştirmiş oldular.
Makamında şube müdürleri ile önemli konular görüşen ve doğum gününü kutlayan Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’a gazeteciler adına Salih Baran bir haber esnasında çekilmiş fotoğrafı hediye ettiler.
Doğum günü pastası üzerindeki mumları üfleyen ve 51 yılı geride bırakan Emniyet Müdürü Ceylan’da gazetecilere yapılan bu sürprizden dolayı teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30