banner137
banner25

5 yaşındaki ikizlerin kişisel sergisi var!
Edirne Serhat Koleji öğrencilerinden 5 yaşındaki ikizler Taha Ege Terzi ve Kübra Ece Terzi (8), resim öğretmeni Selda Çiroz gözetiminde çalışma yaptıkları çalışmaları bir resim sergisinden sergileyerek ilk kişisel sergilerini açmış oldular.
Serhat Koleji Birinci sınıf öğrencisi olan ikizlerin kendi dünyalarında oluşturdukları renklerin yansıması ile açtıkları resim sergisinin açılışını teşvik olması açısından İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan’a katıldı.
Margi Outlet Alışveriş Merkezleri'ndeki açılışta minik ressamları arkadaşları da yalnız bırakmadı.Sınıf arkadaşlarını tamamının katıldığı resim sergisi açılışında zaman zaman küçük kazalarda yaşandı.Rüzgarın estiği açık havada resimler zaman zaman yere devrilirken sınıf arkadaşları yarattıkları dayanışma örneği ile resimleri tek tek tutarak uçmasını engelledi.
Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan,açılışta yaptığı konuşmada akademik başarılar yanında öğrencilerin sosyal ve kültürel alanlardaki bireysel yeteneklerinin önemli olduğunu söyleyerek bu tür çalışmaların önemine dikkat çekti ve minik öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30