banner78
banner25

30 Bin’i alıp kayıplara karıştılar!
Edirne Yeni Sanayi sitesinde bulunan bir iş yerinden dün akşam 30 bin TL yi alan hırsız veya hırsızlar izlerini kaybettirerek kayıplara karıştılar.
Edinilen bilgiye göre bir içki satış firmasına ait depoya gelen kişi veya kişiler iş yerine girerek içeride bulunan 300 kg ağırlığındaki kasayı aldılar.Kasayı alarak kayıplara karışan şahıslar uzun sürten aramalara rağmen izlerini kaybettirmeyi başardılar.Sanayi sitesinde bulunan bir vatandaşın yaşanan olayı görerek şüphelendiği ve durumu sanayi güvenliğine bildirdiği, sonrasında ise yapılan araştırmada iş yerinden kasanın ve güvenlik kameralarına ait bilgisayarın alındığı anlaşıldı.Polisin olay yerine gelerek yaptığı incelemede kasanın alındığı ve içinde yaklaşık 30 bin TL olduğu öğrenildi.Planlı yapıldığı anlaşılan hırsızlık olayında şahısların iz bırakmamak için güvenlik kamera kayıtlarının tutulduğu bilgisayar kasasını da alarak olay yerinden uzaklaştıkları anlaşıldı.
Polis BMW X5 marka lüks araçla yapıldığı anlaşılan araca ait plakayı çevre il ve ilçelere de bildirerek araştırılmasını istedi.Yaklaşık 5 saat süren takipte aracın Çerkezköy, Saray, Lüleburgaz ilçelerinde Mobese kameralarına takıldığı ancak izine rastlanılmadığı görüldü.
Polis olay ile ilgili çevrede bulunan tüm güvenlik kamera kayıtları başta olmak üzere tüm veri ve bilgileri toplayarak olayı aydınlatmaya çalışıyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30