banner78
banner25

30 binden fazla üyesi var!
Ak Parti İl Başkanı Müjdat Kahve bugün partisine yeni katılan 13 kişiye rozetlerini takarak üyelik işlemini de bizzat kendisi yaptı.
 
Parti il binasında düzenlenen üye kaydına il ve merkez ilçe yöneticileri ile Kadın kolları temsilcileri katıldı.Edirne merkez başta olmak üzere ilçelerinde de üye kayıtlarına hız veren Ak Parti il teşkilatı bugün yapılan yeni üye kayıtları ile gücüne güç kattı.Ak Parti il başkanı Müjdat Kahve yaptığı açıklamada partilerinin kapılarının ve gönüllerinin herkese açık olduğunu söyleyerek “bu partide önce gelenlerin sonra gelenlerden hiçbir ayrıcalığı yok”dedi.
Kahve üye kaydı sonrasında yaptığı konuşmada partilerinin üye sayısının ülke genelinde 8 milyon sayısını aştığını Edirne ilinde ise bu rakamın 30 binin üzerinde olduğunu ifade etti.
Kahve konuşmasında “Edirne’nin Edirnelinin geleceği adına fikri olan emek harcamak isteyen projesi olan herkese aramızda yer var.Asla dar çerçevede kendi aramızda siyaset yaparak belirli konumlarda bulunmayı değil, konumlarımız her zaman değişebilir.Bize güç verdiler.DSP’den MHP’den CHP’den bugün katılımlar var.Ak parti bir kitle partisidir.İdeolojik çekincelerle hareket eden bir parti değil.Mademki siyasi partiler hizmet etmek için kurulmuştur, o zaman hizmet etmek isteyen herkese bu kapılar açıktır”dedi ve 13 kişinin üye kaydını bizzat kendisi yaparak rozetlerini taktı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30