banner78
banner25

30 bin adet kurabiye dağıttı!

Edirne’nin tanıtımı için her fırsatta çalışmalar yapan Arslanzade Arif Meriç Edirne Belediyesi’nin organizasyonluğunda düzenlenen Kurtuluş kortejinde 30.000 adet kurabiyeyi davul zurna eşliğinde dağıtarak kurtuluş coşkusunu paylaştı.

Olin Kavşağından Saraçlar caddesine kadar olan kısımda 3 araç ile geçiş yapan Arslanzade firması Edirnelilere Kutular içerisinde Bademli Kavala Kurabiyesi dağıttı. Arslanzade Genel Müdürü Recep Dural yaptığı açıklamada;’’ biz Edirne’mizin kurtuluş Bayramını en güzel şekilde kutlaya bilmek için davul zurna eşliğinde üç aracımız ile 30.000 adet kurabiye dağıttık. Bunu niye yaptınız diye soranlara şöyle bir cevap vermek istiyorum. Biz Edirne’mizden kazanıyoruz. Edirne’mizden kazandığımızı Edirne’miz ile paylaşıyoruz. Yani Edirne bize ne verdiyse biz tekrardan geri vermek istiyoruz ki güzellikler ortaya çıksın. Bugünde Belediye Başkanımız Recep Gürkan böyle güzel bir tören düzendi ve bizlerde katıldık. Kendilerine böyle coşkulu bir anı bizlere yaşattığı için teşekkür ederiz. Edirne’miz bunların daha fazlasını hak ediyor’’ dedi.

Esnaf Standın da 1 Kazan Deva-i Misk ve Badem Ezmesi ikram edildi.

Arslanzade firma sahibi Arif Meriç Eski Cami yanında kurulan Esnaf standında 1 kazan deva-i misk helvası ve badem ezmesi ikram etti. 3 gün boyunca sürecek etkinlikler kapsamında dağıtımların süreceğini belirten Meriç;’’ ben bu yaşıma kadar böyle güzel bir bayram görmedim. Gökyüzünde gösteri yapan kardeşlerimiz, aşağı da esnaf kardeşlerimiz bu coşkuyu halkımızla paylaşıyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle işgal günleri yaşatmasın. Hep böyle coşkulu ve mutlu kılsın’’ dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30