banner78
banner25

250 kişiyle kar kürüyorlar!

6 gündür devam eden kar yağışının yarattığı olumsuz etki Belediye ekiplerini seferber etti.Kar yağışının başladığı ilk günden buyana aralıksız kar küreme çalışması yapan ekipler dün akşam bastıran kar yağışıyla ana caddelerde de mücadelede zaman zaman zorluklar yaşadılar.Ekiplerin kar küreme çalışmasında yetersiz kaldığı,ana caddelerde sadece büyük iş makinelerinin çalıştığı görülürken,şiddeti artıran kar yağışının açılan ana caddeleri hızlı bir şekilde kapattığı görüldü.

Edirne Belediyesi karla mücadele kapsamında ilk sınavından başarısız olurken verdiği ikinci sınavda aldığı dersi açıkça gösterdi.

250 kişilik kar küreme timi ile cadde ve sokaklara bugün itibariyle çıkan ekipler yayaların yürüyeceği kaldırım ve caddelerde yol açma çalışması yaptı.Belediye personelinin bir çoğunun kar temizlediği görülürken Saraçlar caddesinde karlar kepçelerle kamyonlara yüklenerek temizletilmeye başlandı.Yapılan bu çalışmayı yerinde bulan vatandaşlar belediyenin karla mücadelede başarılı olduğunu ara sokaklarında kısa sürede temizlenmesini beklediklerini kaydettiler.

Meteoroloji müdürlüğü yetkilileri ise Cumartesi günü yağmur yağışının etkili olacağını bildirirken hafta içi yeni bir kar yağışı beklendiğini belirttiler.



 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30