banner78
banner25

2 gündür bekliyordu!

Edirne’nin en işlek caddelerinden Saraçlar caddesinde iki gündür yankılanan kedi sesine Edirne Belediyesi duyarsız kalmayarak, kedi kurtarma operasyonu düzenledi.

İki gündür cadde üzerinde bulunan bir ağaca nasıl çıktığı bilinmeyen ancak iki gündür ağaç üzerinden inmediği belirlenen minik kedi itfaiyenin büyük uğraşları sonucunda bulunduğu yerden indirildi.

Vatandaşların 110 Yangın ihbar hattına konu ile ilgili 50’yen yakın ihbar geldiğini ancak yapılan tüm çalışmalara rağmen kediyi bir türlü indirmeyi başaramadıklarını belirten itfaiye ekipleri bugün yaptıkları bir çalışma sonrasında 15 metre yükseklikteki ağacın üzerinden kediyi güçlüklede olsa kurtarmayı başardılar.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı sepetli araba ile kedinin bulunduğu ağacın yanına gelen Kedi ve Köpek evi görevlisi ile İtfaiye eri yakalama tasması ile kediye birkaç hamle yaptılar.Kendini yakalatmamak için çabalayan kedi, yorgun olmasına rağmen tasmadan kurtulmayı başardı.İkinci bir hamleyi deneyen görevli kediyi tam yakaladım derken kedi yaptığı bir hamleyle tasmadan kaydı ve 15 metre aşağı doğru beton zemine süzülürken,ağacın dallarına tutunmayı başardı.Üçüncü bir hamle ile kediyi yakalamayı başaran görevliler daha sonra sağ salim bir şekilde kediyi aşağı indirmeyi başardılar.Kedi kurtarma operasyonun ilgiyle izleyen vatandaşlar ise kedinin ilk düşme anında çığlıklar atarak yüreklerin ağzına gelmesine neden oldular.

Kedinin kurtarılmasıyla izleyenler sonuçtan duydukları memnuniyeti ise alkışlayarak gösterdiler.

Durumu değerlendiren bir İtfaiye eri ise 2 gündür kediyi yakalamak için uğraş verdiklerini ancak bugün yakalamayı başarabildiklerini söylerken,kutu içine konulan kedi kısa süre içinde buradanda kaçarak özgürce dolaştığı sokaklara tekrar korku içinde geri döndü.



banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30