banner137
banner25

16'ncı iftar yemeğinde bir araya geldiler!

Edirne’nin köklü ailelerinden ve şirketlerinden olan Öztaş Aş. geleneksel olarak düzenlediği Ramazan İftarlarının 16’ncısını dün akşam gerçekleştirdi.

Lalezar restoran’da düzenlenen geleneksel iftar yemeğine 800 kişi katıldı.Başta çalışanlarla ve aileleriyle bir araya gelmenin amaçlandığı iftar yemeğinde,Öztaş Hazır Beton Aş.’nin iş yaptığı Resmi Kurum ve Kuruluş müdürleriyle temsilcileri de yemeğe katılanlar arasında yer aldı.

İftar sofrası duasını Selimiye emekli imamlarından Nadi Ersoy her yıl olduğu gibi bu yılda farklı üslubuyla yaparak geceye ayrı bir hava kattı.

İftar saati öncesinde gelen konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Öztaş böylesi önemli ve anlamlı bir gecede bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve konuklara geceye dair kısa bir konuşma yaptı.

1960 lı yılların başında babaları Halim Öztaş tarafından kurulan şirketi 1993 yılında hazır betonla tanıştıran ve o yıllara kadar inşaat sektörü ile ilgili olarak kum,çakıl,tuğla,kereste gibi inşaat malzemeleri satan Nihat Öztaş bir ilke imza atarak Edirne’yi ilk hazır betonla tanıştırdı.Bugüne kadar Edirne’de yapılan bir çok inşaatın temelinde ve betonlarında ilk tercih sebebi olan Öztaş hazır betonun Yönetim kurulu başkanı Nihat Öztaş her yıl düzenledikleri iftar yemeklerinin devam edeceğini ifade ederek yeni yer almaya çalıştığı sektör hakkında da bilgiler verdi.Öztaş konuşmasında “Hazır betonda marka oluşumuzun 23.üncü yılına eriştiğimiz bu günlerde; aramızdan erken ayrılan,58 yıl öncesinden bu günlerin temelini atan şirketimizin kurucusu sevgili babamız Halim Öztaş’ı,ağabeylerimiz Nevzat Öztaş’ı , Nejat Öztaş’ı ve eniştemiz Kemal Makineci’yi rahmetle ve minnetle anıyoruz.Amatörce denediğimiz, ancak toplum yararına çok güzel neticeler aldığımız yumurta üretimi işini, Bosnaköy yumurta markası ile profesyonelce yapmaya karar vermiş ve Şirketini de kurmuş bulunmaktayız.Şuan itibariyle Edirne’de 57 market , bakkal ve yeni açmış olduğumuz Tahmis meydanında ki “Bosnaköy Şarküteri” dükkanımızda hizmet vermekteyiz. Bu güzelliği de, bu vesile ile paylaşmak istiyorum”diyerek yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Sema gösterisi Semazenler tarafından yapıldı.

Yemeğe Vali Yardımcısı Salih Altınok,Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve bazı daire müdürleri katıldılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30