banner137
banner25

14 tutuklama!

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından gözaltına alınan ve dün Adliye’ye sevk edilen 18 kişiden 14’ü tutuklandı.

Edirne’de faaliyet gösteren Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)’ye destek sağladığı bilinen iş adamlarına yönelik operasyonun ilk ayağında 17-25 Aralık süreci sonrasında örgüte yakın kişiler üzerinde yapılan gözaltı sonrasında serbest bırakılan 18 kişi geçtiğimiz hafta 15 Temmuz süreci ile alakalı yeniden gözaltına alınmıştı.Dün Edirne Adliyesi’ne çıkarılan esnaf ve iş adamlarından oluşan aralarında iki bayanını da bulunduğu 18 kişi Savcılık sorgusu ardından Mahkemeye sevk edildi.

Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan 14 kişi cezaevine sevk edilirken, 4 kişi denetim serbestliği kapsamında serbest bırakıldı.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30