banner137
banner25

1 milyon 500 bin TL'lik eroin!

Edirne’nin Avrupa’ya açılan kara sınır kapısı Kapıkule’yi kullanarak yurt dışına çıkış yapmak isteyen Alman plakalı bir araçta yapılan aramada aracın taban ve kapı iç kısmına gizlenmiş piyasa değeri 1 milyon 500 bin TL olan 20 kilo 776 gram eroin ele geçirildi.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Bulgaristan'a çıkış yapmak için gelen sürücülüğünü Irak uyruklu B.R.R.R.'nin yaptığı Alman plakalı araç gurbetçi yoğunluğuna rağmen Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelinin dikkatinden kaçmadı ve risk kriterleri çerçevesinde yapılan değerlendirme sonucunda,araç x-ray taramasına sevk edildi.X-ray taramasında tespit edilen yoğunluğun olduğu noktaya narkotik detektör köpeği Index'in sevk edilmesi ve aşırı tepki vermesi sonrasında açılan sökülen taban ve kapı içlerimde özel olarak paketlere sarılmış vaziyette eroin ele geçirildi.Araç sürücüsü Irak uyruklu B.R.R.R. hakkında hazırlanan evraklarla Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildikten sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Edirne Kapalı cezaevine gönderildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30