banner78
banner25

1 ayda tamamlandı!
 Yaklaşık 1 ay önce onarım ve dış cephe kaplaması kapsamında revizyona alınan Edirne Valilik binasında sona gelindi.

Özellikle Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 24 Aralık günü Edirne’de yapmayı planladığı 81 ilin İl Başkanları toplantısına yetiştirilmesi planlanan binanın onarım çalışmasında adeta gece gündüz demeden çalışılıyor.Zaman zaman hava muhalefetine takılan ve 24 Aralık gününe yetişmeyecek diye başta Edirne Valisi olmak üzere tüm çalışan ekibi tedirgin eden onarım işinde nihayet sona gelindi.

Baştan aşağı değişen ve yapılan dış cephe giydirmesi ile binanın çevresinde bulunan tarihi doku ile uyumlu hale getirilen Valilik Binasında mobilyaların yenilendiği,sistemin baştan aşağı değiştiği belirtiliyor.

Son rötuşların yapıldığı Valilik binasının Başbakan Davutoğlu’nun Vali Dursun Ali Şahin’i ziyaret edeceği 24 Aralık gününe hazır olacağı kaydedildi.

Onarım süresince Valilik makamı olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni binasında hizmet veriliyordu. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30