banner137
banner25

Zıpkınkurt “hazır işe,hazır projeye konmak çok kolay.Hoş olmadı!”

Har hafta Pazar günü 1.Murat Mahallesi Cumartesi pazarı olarak bilinen alanda kurulan ve tamamen doğal ürünlerin üreticiler tarafından üretilip satıldığı Pazar olarak vatandaşın aklında kalan “Kırsalın Doğal Pazarı”pandemi nedeniyle uzun bir süredir faaliyetini sürdüremiyordu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ETSO, Edirne Ticaret Borsası ETB,Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilen Kırsalın Doğal Pazarında yaklaşık 130 kişi tezgah açarken pandemi koşulları bahane gösterilerek kapatılmış ve aradan geçen süre içerisinde Edirne Belediyesi Pazar yerini yeniden kendilerinin açacağını belirtmişti.

1 Haziran günü beklenen normalleşme ile birlikte 6 Haziran günü yeniden Kırsalın Pazar’ını açacaklarını belirten ve yalnızca Edirne Belediyesinin olacağını ifade eden Recep Gürkan’ın bu açıklamasının ardından Edirne Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Recep Zıpkınkurt’ta konu hakkında kendisine yöneltilen soruya cevap vererek “hazır işe, hazır projeye konmak çok kolay.Hoş olmadı”cevabını verdi.

Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Zıpkınkurt’a bir gazetecinin Kırsalın Doğal Pazarı”hakkında yönelttiği soruya karşılık “bununla ilgili zannediyorum Elmas hanım bu hafta içinde bir basın toplantısı yapacak.Tabii kadın girişimcilerin ciddi bir emeği vardı orada. Hazır işe, hazır projeye konmak çok kolay.Ama Elmas hanımın bu açıklamayı yapması lazım.Ciddi bir çalışması vardı kadınların.Hoş olmadı!Orada bu yola çıkılırken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ETSO, Edirne Ticaret Borsası ETB,Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi'nin logosu vardı.Hep beraber iş birliğinde yapılan bir işti.Şimdi ben sizi istemiyorum.O benim,bu benim.Söyleyecek bir şey yok.Elmas hanım gerekli açıklamayı yapacaktır”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30